За Нас

За Нас

Архитектурно студио “ИСИ – АРХ” е създадено през 2004 г. и продължава да доказва своето име с качеството на проектите си.

Основател на фирмата е арх. Ивайло Славчев, който е с дългогодишен опит в сферата на инвестиционното проектиране. Kато ръководител ателие от 1998 г. до 2007 г., а след това и като водещ проектант на екип от специалисти реализира и проектира много обекти в голяма архитектурна фирма. Усилията и творческите изяви на нашия екип са насочени към устройствено планиране, инвестиционно проектиране на сгради, интериор и дизайн, професионални консултации. Реализирането на възложените обекти в синхрон с най-съвременните тенденции е гарантирано.

“ИСИ – АРХ” разполага с експертен екип, който разбира нуждите на своите клиенти и притежава необходимата квалификация и опит. Фирмата осигурява индивидуален подход към всеки един клиент, към всяка една сграда

Процесът на създаване от белия лист до завършения проект ни мотивира и вдъхновява да продължим да творим и да се развиваме. Способни сме да отговорим на всички изисквания за съкратени срокове относно изпълнението на задачите

Работим заедно с клиента от момента на получаване на заданието до окончателното приключване на поетите ангажименти. Пътят е дълъг, но насладата и удоволствието от добре свършената работа в очите на нашите клиенти е най – добрия стимул за екипа ни.

Развитие

Нашият стремеж е да станем основна фирма за все повече клиенти, като продължаваме да търсим нови начини, идеи и решения за да направим процеса на проектиране по-лесен, приятен и най-важното – качествено изпълнен. По този начин, всички ние ще бъдем една крачка напред.

Квалификация

Екипът ни разбира нуждите на своите клиенти и притежава необходимата квалификация и опит. Прилагаме уменията и знанията си в предпроектни проучвания, устройствено планиране, инвестиционно проектиране, интериор и дизайн . Осигуряваме индивидуален подход към всеки един клиент и сграда.

Кариера

Ценим умението за работа в екип и предоставяме възможност за развиване на онези качества на нашите служители, които формират адекватно поведение към деловия и производствен процес във фирмата. Стимулираме креативното мислене и осигуряваме възможност за реализация на добрите идеи.

Референции

Нормис ЕООД
Тренд България
Екотурс
Тест сервиз ЕООД

Партньори